Artikel Overzicht

Onderstaand vind je artikelen over de Reel8 app met uiteenlopende onderwerpen. 

De rode artikelen vertellen over onze updates.

Jij zoekt naar werk of je bent werk-gever

Wacht je ook al zo lang op die nieuwe uitdaging? Heb je talent, ervaring, opleiding, maar wil het vinden van een baan desalniettemin niet lukken?

Je zoekt juiste hulp op korte termijn

Hè wat vervelend, het schiet je in je rug en je zou juist het plafond schilderen. We zijn er om elkaar te helpen, maar hoe vind je snel een handig iemand in de buurt?

Jij bent student en wilt connecten

Ook op het HBO, MBO, Universiteit, PABO etc., kan het soms best eenzaam zijn als christen. Gelijkgestemden spreken biedt dan uitkomst voor bemoediging.

Voorganger en lid kerkenraad,
-bestuur

Er bevindt zich een grote hoeveelheid aan talenten en expertises in de kerkgemeente, welke van grote waarde kunnen zijn voor de kerk.

Jij bent ondernemer en zoekt aansluiting

Jij wilt je onderneming onder de aandacht brengen bij klanten die naar jouw specifieke dienst of product op zoek zijn. Vraag & aanbod optimaal afgestemd!

Jij bent een tiener met een hoop ideeën

Je bent tevreden met jullie jeugd in de gemeente en zoekt elkaar nog eens op via social media. Grote kans dat je eigenlijk nog niet zoveel van elkaar weet.

Druk in de weer met de pré-campagne

De zomer van 2022 is nabij en we zijn bijna klaar met de productie voor onze wereldwijde crowdfundingcampagne. Animaties zijn ‘top notch’!

Explanimation:
productie in fases

Het is interessant om te zien hoe een explanimation video (explain + animation) tot stand komt. Het is een combinatie van 2D animatie …