Reacties Reel8 App

As an active leader in both the kingdom and the marketplace, One King is a game-changer, which will help the kingdom advance in both spirit and structure!

Tinaye munonyara

Tinaye munonyara

Executive pastor at My Church London, entrepreneur and servant website

Ik ken Percy en Natascha van jaren geleden. Toen al waren ze aan het "broeden" op de blueprint die God hen heeft gegeven. ..en nu na jaren van uitdenken, bidden en uitwerken heeft God de deur geopend om het project bekend te maken. Ik wil dit zoooo aanbevelen! !Ik ben dankbaar voor het doorzetten. Dit project is uit God voortgekomen. Dit zal echt een groot door de Geest geleid werk zijn, een platform van verbinding van mensen, van kerken, van het bouwen aan Zijn Koninkrijk! Van harte aanbevolen! Percy, Natascha en team, be blessed!

Ineke den Held

Ineke den Held

Therapeut en ondernemer

Ja, hoe fijn is het om je aan te sluiten bij een social media app zoals deze, die heel erg breed in diverse opzichten zal zijn. Veel effectiever en betekenisvoller relaties onder de Christelijke samenleving wil gaan ontwikkelen. Een Social Media app waarop God's zuiverheid voorop staat. Een app waar we onze God given gifts and talents nog beter kunnen gaan uit delen onder elkaar tot overvloedige vruchtdracht. Zoals God ons heeft opgedragen om te zijn. Waar we samen in Christus heel sterk mogen gaan staan, wij ook zo een mooie eenheid mogen vormen, daarnaast tot zegen voor anderen en goede doelen, etc. En als God voor ons is, wie kan dan tegen ons zijn!! And believe me.. This truly is a God given Project!! Een geschenk uit de hemel!! So let's go for this lieve mensen!!

Nathalie Timmers

Nathalie Timmers

Voorbidster en huismoeder

Erg gaaf initiatief, een goed tegen geluid, help met het verder bouwen en uitbreiden!

Sander Freesen

Sander Freesen

Sr. System Administrator VitalHealth Software

Ik geloof dat juist in deze moderne tijd, wij als Gods kinderen ook mee moeten gaan met de technologie. Op een bredere en efficiënte manier elkaar ontmoeten en ook weten wat er gaande is. Meer eenheid en elkaar ondersteunen in alle opzichten, zodat wij de wereld kunnen laten zien..... 'Opdat zij allen één zijn, gelijk Gij, Vader, in Mij en Ik in U, dat ook zij in Ons zijn; opdat de wereld gelove, dat Gij Mij gezonden hebt.' Johannes 17:21

Carmille Tremus

Carmille Tremus

Voorgangster Cornerstone Community Center

Mooi initiatief! Ik ben al een tijdje opzoek naar gelovige leeftijdsgenoten. Voor mij is dit dus een uitkomst 🙂 Ik ben nieuwsgierig naar de mogelijkheden van deze app!

Michelle Wagenaar

Michelle Wagenaar

Student aan ArtEZ hogeschool voor de kunsten Zwolle

Eindelijk is er een app waar we onszelf met elkaar kunnen relaten en sneller mensen kunnen vinden die dezelfde interesses delen. En daarbij is het ook nog voor christenen. Ik hoop echt dat dit er snel zal komen en dat alle andere christenen dat ook willen.

Noa Wagner

Noa Wagner

Scholier HAVO

Ik ben hier ook super enthousiast over. Hoe goed is het, als broeders tesamen werken, elkaar vinden... Allen voor Een, Een voor allen. All for the Kingdom. Blijf niet op je eigen eilandje zitten, maar zoek elkaar op en werk samen..!

Nympha Dijs

Nympha Dijs

Eigenaar Windmills-Counseling & Therapy, mede-oprichter Zamar Musiq website

Relatie en eenheid zijn grote sleutels om dingen tot stand te brengen. Als de juiste mensen bijeenkomen is alles mogelijk: Jullie visie is een sterke tool voor het Koninkrijk!

Werner van Suetendaal

Werner van Suetendaal

Founder 'House op prophets' website