Update 1

Druk met de pré-campagne

De zomer van 2022 is nabij en we zijn bijna klaar met de productie voor onze wereldwijde crowdfundingcampagne. Animaties zien er ‘top notch’ uit!

Mixing process voice over recording
Animation final production

Een creatieve sprong

Om de funding van een bijzondere social app onder de wereldwijde aandacht te brengen is het zaak om dit met doordachte kwaliteit en creativiteit te ondersteunen.

Er is gekozen voor een unieke animatiestijl, eigen geproduceerde muziek en een serie videopresentaties om het concept inspirerend over te brengen. Alle mediakanalen moeten natuurlijk ook aangepast worden in woord en beeld, zoals deze website.

Speciale aandacht ging uit naar de 2D animatie en motion design. Onze animator Noa heeft zich uitgeleefd op character design en de key visuals.

 

Reel8 YouTube channel
Hi-fi clickable prototype design

Investeerders

Om een groot publiek te bereiken is er speciaal een Reel8 YouTube kanaal ingericht. Hier komen alle uitlegvideo’s te staan met Nederlandse en Engelse ondertiteling. Deze kunnen gedeeld worden met alle belangstellenden in je netwerk.

Wanneer er ‘business angels’ of ‘venture capitalists’ in het publiek zijn dan komen we graag met hen in contact. We kunnen een hi-fi clickable prototype presenteren, alsmede overige pitch documenten die de haalbaarheid en schaalbaarheid van deze app onderbouwen.