Reel8, is dat wat voor mij? → Tiener

Reel8, is dat wat voor mij? → Tiener

Jij bent een tiener

Heb jij het ook zo naar je zin bij jullie jeugd in de gemeente? Zie je ze door de week te weinig en zoek je elkaar op via social media? Waarschijnlijk wel. Grote kans dat je eigenlijk nog niet zoveel van elkaar weet.

Met de Reel8 app vul je jouw persoonlijke profiel in en de interesses waarmee je contacten moeten matchen. En elke dag kom je er weer achter dat er meer mensen in jouw kerk zijn met dezelfde interesses en hobby’s.

Maar stel dat je nog niet zo lang in een kerk zit en je kent nog weinig mensen. Met deze app maak je heel snel en makkelijk nieuwe vrienden. Heb je zin om te chatten met christelijke jongeren uit het hele land, dan hoef je je niet eerst aan te melden bij een of andere groep, maar vind je ze met één vingerbeweging op je scherm.

Kom je nog niet in een kerkgemeente dan ben je nog steeds van harte welkom. Maak een profiel aan, kijk wie jou interesseert en kom in gesprek. Iedereen krijgt bij de profielaanvraag eerst een aantal vragen voorgelegd die je mag beantwoorden. Hierdoor weten we dat je een echt persoon bent en houden we het platform lekker transparant.