Reel8, is dat wat voor mij? | Kerkleider

Reel8, is dat wat voor mij? | Kerkleider

 

U maakt deel uit van de kerkenraad of bent voorganger

Er bevindt zich een grote hoeveelheid aan talenten en expertises in uw kerkgemeente, welke van grote waarde kunnen zijn voor uw kerk.

Met een kleine handeling heeft u snel en eenvoudig zicht op welk kerklid welke gaven en talenten heeft. Wilt u ook graag dat elk kerklid op de hoogte is van het kerkprogramma? Dat niemand meer per ongeluk de laatste updates mist? Ook dit valt onder de oplossingen die de Reel8 app biedt.

Medewerkers vinden is nog nooit zo transparant en gemakkelijk geweest. Selecteer eenvoudig aan welke profielen moet worden voldaan en de juiste personen dienen zich bij u aan – met één vingerbeweging.

De app biedt ook een online donatie module. Hiermee kunnen mensen snel en gemakkelijk een gift overmaken naar kerken en organisaties. Zo krijgen degenen die de dienst gemist hebben ook een kans om bij te dragen aan de collecte.

Reel8 kenmerkt zich door een specifieke focus op kerkopbouw. Door processen te stroomlijnen en betrokkenheid te creëren, d.m.v. uitgelijnde relaties, zal de bewustwording van één lichaam van Christus groter worden.