Percy Wagner

Percy Wagner

Percy's
BIO
Percy (1971) is sinds 1999 getrouwd met Natascha en samen hebben ze een dochter van 16 jaar oud. Binnen One King vervult hij de functie van voorzitter en creatief directeur. Ze hebben samen met een voormalig bestuurslid in 2012 stichting One King opgericht. Samen met zijn vrouw mogen ze sinds geruime tijd hun huisgemeente God’s Mountain als voorgangers leiden.
Hij is van oorsprong illustrator en heeft sinds de jaren ’90 een carrière opgebouwd als grafisch ontwerper / art director bij diverse reclame bureau’s. Zijn werkterrein is breed en beslaat zowel on- als offline en heeft dat kunnen toepassen bij merken als Cadillac Europe, Renault, Grolsch en SNS Reaal.
Creatief
Muziek, kerk & onderneming
Ook is hij een begenadigd gitarist bij voormalige eigen jazzfunk- en gospelbands. Na een ‘bliksem’ bekering in 1998 is hij in meerdere kerkgemeenten werkzaam geweest als jeugdwerker, music director, gitarist, bassist, drummer en evangelisatie coördinator.
In 2008 is hij met compagnons een eigen eCommerce mediabureau gestart in Zeist. Sinds 2013 werkt hij fulltime voor stichting One King. Met zijn in 2016 opgerichte eenmanszaak JAM16 poogt hij naast ontvangen giften zijn gezin te onderhouden, om toch zoveel mogelijk tijd te kunnen blijven investeren in One King.